Tel: 022 - 67 51 444
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Grootformaat digibord huren

U verwacht een grote opkomst voor uw presentatie of u wilt een videoconference met meerdere inbelpunten goed in beeld brengen. In dat geval adviseren wij om een digibord met grootformaat scherm te hanteren. Beeld met grotere afmetingen voor een goede zichtbaarheid voor uw publiek. Vanaf 16 personen in de zaal adviseren wij al om een digibord met grootformaat screen te installeren. Een 65 inch beeld is meer geschikt voor kleinere groepen.

Grootformaat digibord screen

MyCast bedrijfspresentaties denkt graag met u mee over de meeste geschikte oplossing voor uw vergadering of presentatie. Let er wel op dat u beschikt over hoge resolutie afbeeldingen als u gebruik maakt van een grootformaat digibord scherm. De bedrijfspresentatie komt veel groter over. Bij matige beeldkwaliteit zou het zelfs een negatief communicatie effect met zich meebrengen.

Verhuur- en montageservice

Onze service support technici maken het digibord met de randapparatuur gebruiksklaar voor een effectieve vergadering. Van powerpoint presentatie tot visuals, van digibord tot videoconference, van grootformaat scherm tot extra audiofaciliteiten. Wij realiseren het. Ongeacht of de sessie plaatsvindt in een congrescentrum of bij u op kantoor.


Digibord huren